هنر و مهارتهای زندگی

دکوراسیون سفره عقد تزیین خنچه عقد میز نامزدی دکوپاژ چیدمان جهیزیه روبان دوزی هنر دستی پتینه آشپزی

باز هم فوت و فن آشپزی جدید

براي اينکه کيک و شيريني تازه بماند ، آنها را در ظرف هاي در بسته پلاستيکي بگذاريد و در کنار آن يک تکه نان نرم يا نصف سيب قرار دهيد . رطوبت موجود آنها باعث تازه ماندن کيک و شيريني مي شود .

ماهي

موقع پاک کردن ماهي ، اگر به دستتان نمک بزنيد ، ليز نمي خورد .

 دانه ها و تخمه هاي داخل طالبي و خربزه براي از بين بردن رسوب هاي کتري و سماور موثر است . دانه ها را با کمي آب درون آن بجوشانيد تا رسوبها کنده شود.

 براي پاک کردن سينگ ظرفشويي مي توان آن را با الکل شست ، تا کاملا تميز و براق شود . اين عمل را بر روي کليه وسايل استيل و حتي روي گوشي تلفن نيز مي توان انجام داد .

 خمير دندان براي پاک کردن اثر مداد از روي ديوار موثر است . خمير دندان را با پارچه روي آن بماليد تا کاملا پاک شود .

سير

وقتي غذايي با سير يا پياز درست مي کنيد و بوي آن در آشپزخانه پيچيده ، يک فنجان سرکه سفيد در ظرفي ريخته بگذاريد روي آتش دو دقيقه بجوشد . بو را از بين مي برد .

رنگ کهنه و خشک شده بر روي شيشه ها با استون پاک مي شود . شيشه ها را با پارچه آغشته به استون پاک کنيد ، اثري از رنگ باقي نمي ماند .

 در هنگامي که مي خواهيم تخم مرغ را آبپز کنيم بهتر است کمي نمک درون ظرف جوشاندن تخم مرغ بريزيم ، به اين ترتيب تخم مرغهايمان نمي شکند .

تخم مرغ آبپز را بعد از جوشيدن حدود يک دقيقه زبر آب سرد نگه داريد ، پوست آن مانند يک نوار به هم متصل کنده مي شود .

 لکه دود را با برس نرم و تميز پاک کنيد و اگر کاملا تميز نشد برس تميز را به صابون آغشته و روي آن بکشيد.

 اگر گردوي خشک را درون آب و نمک بخوابانيد بعد از چند ساعت حالت گردوي تازه پيدا کرده و پوستش به راحتي کنده مي شود .

لکه قهوه ، کاکائو ، شير ، با آب نيم گرم و صابون پاک مي شود ، اگر کمي از رنگ آن باقي ماند به وسيله جوهر ترشک پاک مي شود .

حلالهايي مانند آب ، الکل، بنزين ، براي از بين بردن لکه هاي چربي بسيار موثرند و استفاده از هر کدام آنان بستگي به ظرافت پارچه دارد .

 براي اينکه بوي يخچال را از بين ببريم، مي توانيم از سيب زميني استفاده کنيم. آن را دو نيم کرده و در يخچال قرار دهيم.

 اگر قابلمه اي که ته گرفته را با کمک از نوشابه بتراشيد هم تميز مي شود و هم صداي کمتري ايجاد مي کند .

 در هنگام سرخ کردن بادمجان پس از ريختن روغن به اندازه کافي، بادمجان ها را درون ماهي تابه ريخته و درب ماهيتابه را بگذاريد . با اين کار بادمجانها کمترين جذب روغن را خواهد داشت . اين عمل براي پياز نيز تاثير دارد . پس از سرخ شدن ماهي تابه را به صورت کج قرار دهيد تا بتوانيد روغن را از پياز جدا کنبد.

+ نوشته شده در  87/08/18ساعت   توسط مشکوة 09126078529-گلزارLayla Meshkat -   |