درود بر شما
سال نو بر همه هموطنان
خصوصا بازدیدکنندگان گرامی مبارکباد
درود بر شما
سال نو بر همه هموطنان
خصوصا بازدیدکنندگان گرامی مبارکباد

استفان پرسون، پسر موسس فروشگاه های زنجیره ای (H&M (Hennes & Mauritz، با ثروت خالص 5/14 میلیارد دلار هجدهمین فرد ثروتمند دنیا می باشد.
پرسون که در 4 اکتبر سال 1947 در استکهلم سوئد متولد شده، فرزند ارلینگ و مارگاریت پرسون است و در حال حاضر پس از اینگوار کمپارد دومین فرد ثروتمند سوئد محسوب می شود. او که در دانشگاه استکهلم تحصیل کرده، رییس فروشگاه های زنجیره ای و بسیار موفق لباس Hennes & Mauritz AB است.
پدر استفان، ارلینگ پرسون این شرکت را در سال تولد وی تاسیس کرد. این زنجیره بین المللی( که به H&M شهرت دارد) با حدود 1700 فروشگاه در تمام دنیا، در ارائه مدل های شیک، اما ارزان قیمت جزو پیشتازان صنعت پوشاک و مد می باشد. پرسون پس از آنکه در سال 1982 به جای پدرش در مقام مدیر ارشد اجرایی شرکت قرار گرفت، حوزه فعالیت آن را به حوزه ای جهانی گسترش داد و از این جهت اعتبار زیادی کسب کرد. در H&M، مد به عنوان یک پدیده فانی و ناپایدار در نظر گرفته می شود که باید مدام تازه شده و به حرکت وا داشته شود و این به معنی پیش دستی کردن بر روندهای بازار و تبدیل ایده های جدید به لباس های با قیمت مناسب، اما بسیار شیک است.
پدر پرسون اهل واستراس، یکی از شهرهای نزدیک استکهلم بود. او پس از جنگ جهانی دوم به نیویورک آمریکا سفر کرد و با دیدن فروشگاه های زنجیره ای بزرگی مثل Macy’s و دامنه گسترده پوشاکی که آنها برای خانم ها ارائه می کردند، بسیار شگفت زده شد و پس از بازگشت به واستراس، یک فروشگاه پوشاک خانم ها به اسم Hennes ( در زبان سوئدی به معنی «برای زن») باز کرد که در آن لباس های ارزان و مد روز ارائه می کرد. این فروشگاه موفقیت محلی بسیار زیادی کسب کرد و به این شکل ارلین پرسون خیلی زود توانست فروشگاهی در استکهلم تاسیس کند. به گفته یکی از نویسندگان فایننشال تایمز، ایده ارائه چنین پوشاکی برای خانم های طبقه متوسط اجتماع بسیار با فرهنگ تساوی گرای رایج در دوران پس از جنگ در سوئد بسیار همخوانی داشت. این روزنامه اشاره می کند که اگر «پرآلبین هانسون» رهبر اجتماعی و افسانه ای دموکرات سوئد، رفاه و امنیت را به خانه های مردم سوئد آورد، اینگوار کمپارد با IKEA خانه هایشان را مبله کرد و ارلینگ پرسون پوشاکشان را تامین کرد.
در سال 1968 نام شرکت به H&M تغییر کرد و خط تولید پوشاک مردان نیز به شرکت اضافه شد. پرسون در سال 1972 به شرکت پدرش پیوسته و به او در راه اندازی اولین فروشگاه هایشان در لندن کمک کرد. او در سال 79 زمانی که پدرش هنوز مدیر ارشد اجرایی بود، عضو هیات مدیره شرکت شد و شروع به سرعت بخشیدن به فرآیند گسترش شرکت نمود. تا سال 85 کمپانی بیش از 200 فروشگاه در سرتاسر اروپا باز کرده بود.
پرسون در سال 82، زمانی که پدرش بازنشسته شد، جای او را گرفت. H&M همچنان به رشدش ادامه داده و ارزش سهام آن به طور مداوم افزایش می یافت. کمی بعد پرسون خط تولید پوشاک کودکان و نوزادان را هم راه اندازی کرد. در اواخر دهه 90 شرکت توانست با پیشی گرفتن از رقبا به بزرگترین فروشنده پوشاک اروپا تبدیل و به علاوه توانست نخستین فروشگاهش را در آمریکا، جایی که بسیاری از تولیدکنندگان و فروشندگان اروپایی آرزوی دستیابی به آن را دارند، باز کند. شرکت ملکی در نزدیکی مرکز راکرفلر اجاره و هزینه زیادی صرف تبلیغات قبل از ورود به بازار کرد تا اینکه بالاخره در 31 مارس سال 2000 رسما فروشگاهش را بازگشایی کرد.
پرسون برای ورود به چنین بازار اشباع شده ای، اعتماد به نفس بالایی داشت. او اعتقاد داشت آنها حوزه جدیدی از مد را به بازار وارد کرده و برای پول افراد ارزش ایجاد می کنند، چون آمریکایی ها به انجام معامله خوب تمایل دارند. این اعتقاد او درست از آب در آمد و یک روز پس از بازگشایی فروشگاه، فروشندگان خود را در محاصره سیل عظیمی از خریداران دیدند، به شکلی که پرسنل امنیتی مجبور شدند درهای فروشگاه را برای مدتی ببندند.
بخشی از موفقیت پرسون به دلیل تیم طراحی درون شرکت (متشکل از طراحان جوان تازه فارغ التحصیل) می باشد. به علاوه بخش تولیدی شرکت به شبکه وسیعی از تامین کنندگان در کشورهایی مثل بنگلادش، چین و ترکیه که هزینه کارگر در آنها پایین است، برون سپاری می شود. پرسون همچنین اعتقاد دارد که تولید پوشاک متفاوت برای کشورهای متفاوت، هدر دادن منابع است چون به گفته او همه مردم جهان در یک دوره خاص، به یک نوع موسیقی گوش می دهند یا یک نوع فیلم تماشا می کنند. این استراتژی های خاص و موفق H&M باعث شده این شرکت از رکود اقتصادی اخیر جان سالم بدر ببرد. در حال حاضر پسر استفان، کارل جوئان، مدیر ارشد اجرایی شرکت پدرش شده، اما استفان پرسون همچنان رییس شرکت باقی مانده است.
همچنین H&M همیشه طراحان متبحر و مشهور را نیز بری طراحی مجموعه های فصلیش به کار می گیرد. تا به حال طراحان مشهوری چون کارل لگرفلد، استلا مک کارتی، ویکتور & ولف، روبرتو کاوالی، متئو ویلیامسون و لانوین برای برند H&M طراحی لباس انجام داده اند.
در حال حاضر فروشگاه های زنجیره ای (H&M (Hennes & Mauritz بیش از 2200 شعبه در 37 کشور دنیا و بیش از 76000 کارمند دارد.
برگرفته از مجله مبین

این هم سرویس کامل آشپزخانه؛ ظرف چای، قند و... که در تصویر میبینید، همهشان جای مربا و ترشی است که به این صورت درآمده. گلدانهای زرد هم سر بطری شیر است؛ همان بطریهای پلاستیکیای که از دستشان روز و شب نداریم و نمیدانیم چه کارشان کنیم.
برگرفته از سایت همشهری
تلفن: ۰۹۱۲۶۰۷۸۵۲۹
حتی ایام تعطیل
تمیز كردن دیوار كاشی و سرامیك
تمیز كردن دیوارهایی كه رنگ روغنی دارند هم سریعتر و هم آسانتر از دیوارهایی است كه رنگ پلاستیكی دارند.
تمیز كردن دیوارهای روغنی:
تمیز كردن دیوارهایی كه رنگ روغنی دارند هم سریعتر و هم آسانتر از دیوارهایی است كه رنگ پلاستیكی دارند. برای پاك كردن این دیوارها میتوانید از محلول زیر استفاده كنید. یك لیتر آب گرم را با 2 قاشق غذاخوری مایع ظرفشویی و 1 قاشق آمونیاك تركیب كنید و با یك تكه ابر روی دیوارها بكشید. فقط توجه داشته باشید كه هنگام استفاده از این پاككننده از دستكش استفاده كنید.
تمیز كردن كاشی و سرامیك:
یك پیمانه آمونیاك، یكچهارم پیمانه جوششیرین و یكدوم پیمانه سركه را در یك سطل آب داغ مخلوط كنید و روی كاشیها و سرامیكها بكشید. از این فرمول برای پاك كردن دیوارهای رنگ روغنی نیز میتوانید استفاده كنید.
پاك كردن سفیدكهای روی كاشی و سرامیك:
اگر یك تكه لیموترش و یك پنبه آغشته به سركه را روی این لكهها بكشید از بین خواهد رفت.
تمیز كردن لكه شمع از روی كاغذ دیواری:
ابتدا با قرار دادن تكهای یخ روی محل مورد نظر پارافین را جدا كنید. سپس یك تكه كاغذ مومی را روی پارافین باقی مانده قرار دهید و روی آن را اتوی گرم بكشید.
اگر اجاق گاز شما كثیف شده و نمیخواهید از مواد شیمیایی و محصولات آماده استفاده كنید، میتوانید نیم پیمانه آب داغ را با نصف پیمانه جوششیرین خوب مخلوط كرده و با یك برس نرم روی جرمهای اجاقگاز بمالید. پس از 15 دقیقه نیز آن را با پارچهای تمیز كنید. همچنین میتوانید 3 قطره مایع ظرفشویی و 5 قاشق غذاخوری جوششیرین و 5 قاشق سركه سفید را مخلوط كرده و خوب به هم بزنید تا خمیری نرم درست شود. حالا این خمیر را به محلی كه جرم گرفته بمالید و پس از 15 دقیقه آن را تمیز كنید. مطمئن باشید اجاقگاز شما تمیز و براق خواهد شد.
تلفن چه در خانه و چه در محل كار مورد استفاده افراد مختلف قرار میگیرد. بنابراین مكانی مناسب برای قرار گرفتن انواع آلودگی و میكروب است اما برای این كه گوشی تلفن شما پاك و تمیز باشد، میتوانید یك یا دو مرتبه در هفته با استفاده از پنبهای آغشته به الكل، تلفن را تمیز كنید.
تلفن: ۰۹۱۲۶۰۷۸۵۲۹
حتی ایام تعطیل
سرکه بالزامیک از احیا شدن آب نوع خاصی از انگور شیرین که جوشیده شده و کاملا پخته شده است، تهیه میشود و فرآیند تهیه آن با بقیه انواع سرکه تاحدی متفاوت است
سرکه بالزامیک از احیا شدن آب نوع خاصی از انگور شیرین که جوشیده شده و کاملا پخته شده است، تهیه میشود و فرآیند تهیه آن با بقیه انواع سرکه تاحدی متفاوت است.
بالزام در لغت به معنای رزینهایی با ساختار حلقوی است که دارای مقادیر قابل توجهی از چند نوع از اسیدها مانند اسید بنزوییک هستند. سرکه بالزامیک سه نوع دارد، نوعی که به شکل سنتی در بعضی شهرهای ایتالیا تهیه میشود، نوعی که به شکل صنعتی و تجاری تهیه میشود و نوع سوم که مخلوطی از این دو است. اما فواید تغذیهای ویژهای برای این نوع از چاشنی عنوان شده كه عبارتاند از:
1- سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتیاکسیدانها است که به آنها ترکیبات پلیفنولی گفته میشود. پلیفنولها رادیکالهای آزاد تولید شده در بدن را خنثی میکنند و در نتیجه عملکرد سیستم ایمنی بهبود مییابد. از این رو سرکه بالزامیک میتواند خواص ضدمیکروبی و ضدعفونیکنندگی داشته باشد. در قدیم از این سرکه برای درمان عفونتهای ویروسی و باکتریایی و ضدعفونی کردن زخمها استفاده میشده است.
2- سرکه بالزامیک از انگوری تهیه میشود که این نوع از انگور حاوی گروهی از فلاونوییدها است. این گروه از فلاونوییدها به علت داشتن خاصیت آنتیاکسیدانی میتوانند عملکرد ضد پیری سلولهای بدن، ضدسرطان و ضدبیماریهای قلبی عروقی داشته باشند
3- اگر به جای سسهای پرچرب که بهطور معمول برای سالاد استفاده میشود، از این نوع سرکه استفاده شود، طبیعتا دریافت چربی در رژیم غذایی کاهش مییابد که در مصرف طولانی مدت میتواند به بهبود کنترل وزن و بهبود سطح چربیهای خون منجر شود.
4- سرکه بالزامیک در محیط معده، حالت اسیدی ایجاد میکند. بهطور معمول در افراد جوان و سالم، محیط معده به اندازه کافی اسیدی است اما در افرادیکه به هر علت ترشح اسید معده آنها کاهش یافته است مانند افراد سالمند یا کسانیکه قسمتی از معده آنها با عمل جراحی برداشته شده است، استفاده از این سرکه به اسیدیتر شدن محیط معده کمک میکند و در نتیجه فرآیند هضم و جذب بسیاری از مواد مغذی بهبود مییابد.
5- برخی منابع معتقدند که استفاده از این نوع سرکه باعث بهبود حساسیت به انسولین میشود و در نتیجه میتواند به کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند.
6- از این نوع سرکه میتوان به میزان چند قاشق مرباخوری در سالاد استفاده کرد. مخلوط سرکه بالزامیک و روغن زیتون یک سس مغذی و سالم برای مصرف سالادها معرفی میشود.
7- استفاده از این نوع سرکه یا سایر انواع سرکهها در افرادی که مبتلا به ریفلاکس یا برگشت اسیدمعده از معده به طرف مری هستند و دچار سوزشسردل و ترشکردن میشوند، مناسب نیست. همچنین در افرادی که به انواعی از انگور حساسیت دارند، استفاده از این نوع سرکه باید با احتیاط صورت گیرد.


تربچه از انواع سبزیجات است که به صورت خام مصرف می شود. از آنجا که ریشه های تربچه به طور کامل در خاک مانده و رشد می کند، مقدار زیادی از مواد معدنی و آلیگوآمین ها را جذب می کند. براساس تحقیقات به عمل آمده، رنگدانه های تربچه قرمز از بروز سرطان جلوگیری می کند و به همین ترتیب سایر ترب ها بخصوص ترب سیاه دو تا پنج برابر بیشتر از ترب قرمز یا سفید در مقابل سرطان نقش آفرین است.
هر عدد تربچه ۱۰۰ گرمی حاوی ۲۴۳ میلی گرم پتاسیم و ۲۰۶ گرم کلسیم است.
طعم تند تربچه از گوگرد موجود در آن ناشی می شود. مقدار ویتامین ث حدود ۲۳ میلی گرم بوده و ۳۰ درصد از نیاز روزانه بدن را برآورده می کند.
از طرف دیگر رنگدانه های این گیاه حاوی ویتامین ب بوده و در سلامت عروق نقش دارد.
از آنجا که تربچه به صورت خام مصرف می شود، حاوی مقادیر بالایی فیبر (۵/۱ گرم در ۱۰۰ گرم) است. تربچه از دیرباز به صورت خام و تنها ریشه آن مصرف می شد، اما برگ های سبز آن نیز دارای طعم مطلوب بوده و حاوی مقدار زیادی پرو ویتامین آ است که برای سلامت چشم مفید است. برگ های ترب حاوی آنتی اکسیدان ها، ویتامین ث و همچنین آهن است. تربچه را می توان حتی به صورت پخته نیز مصرف کرد.
● روش تهیه
تربچه های سالم را انتخاب کرده، ۱۰ دقیقه بخارپز کرده سپس در مقدار کمی کره به مدت دو دقیقه تفت دهید. همچنین از برگ های سبز تربچه به صورت خرد شده در سوپ ها یا املت تخم مرغ و یا به صورت پخته مانند اسفناج می توان استفاده کرد.
تربچه های برش داده بر روی نان و پنیر نیز می تواند یک ساندویچ ساده مناسب در وعده شام باشد
و ....
مشاوره رایگان در سرتاسر جهان
تلفن: 2000-241-905-001
فکس: 2404-241-905-001
موبایل: 1216-716-416-001
ایمیل:info@namaimmigration.ca
سایت:www.namaimmigration.ca
نرگس صادقی
مشاور و همراه همیشگی شما
دارای مجوز رسمی از اداره مهاجرت و اقامت کانادا
NARGES SADEGHI CCIC
Certified Canadian IGration consoultants
CSIC M052794
Fellow Canadian Migration Institite
جهت سفارش با ما به شماره ۲۲۲۱۲۱۸۷ و ۰۹۱۲۶۰۷۸۵۲۹ تماس حاصل فرمایید
تاریخچه سس سویا:درست مانند "توفو" سس سویا هم از دانه های گیاه سویا درست می شود. اروپایی ها دانه های سویا را در اوایل قرن 18 پیدا کردند و این در حالی است که چینی ها در حدود 5000 سال پیش از آن به عنوان یکی از منابع اولیه تغذیه ی خود استفاده می کردند. امپراتور چین در آن زمان نام سویا را "تا تئو" گذاشته بود که به معنای "دانه بزرگ" بود و یکی از 5 دانه مقدس چینی ها در میان برنج، گندم، جو، و ارزن به شمار می رفت. سویا منبعی سرشار از پروتئین می باشد، به این شکل که پروتئین موجود در 1کیلو سویا معادل پروتئین موجود در 2.5 کیلو گوشت قرمز است. به هر حال تاریخچه سس سویا بر می گردد به 2000 سال قبل و در ابتدا مانند نوعی رب شور مورد استفاده قرار می گرفت.
روشهای صحیح شستشوی میوه جات و سبزی جات
نان باگت را از وسط نصف كرده و در صورت تمایل خمیر داخل آن را خارج كنید. سپس لایهای كره روی آن بمالید و سیرهایی را كه از قبل رنده كردهاید روی سطح آن بریزید
آیا میدانید سیبزمینیها، پرتقالها یا گوجهفرنگیهایی که امروز خریدید، قبلاً کجا بودهاند؟ میوهها و سبزیجات در زمینهایی که پوشیده از مواد ضدآفت و علفکشها است، رشد میکنند. گرچه پسماندهای آفتکشهایی که روی میوهها و سبزیجات است برای مصرف انسانها در سطح ایمن میباشد اما آیا واقعاً میخواهید این مواد شیمیایی را هم همراه با آنچه میخورید وارد بدنتان کنید؟
وقتی میوهها و سبزیجات آماده برداشت میشوند، توسط دستهای مختلفی چیده شده و بعد به انبارها و بعد از آن به فروشگاههای محلتان منتقل میشوند. احتمال اینکه باکتریهایی مثل لیستریا، سالمونلا و ای.کولی روی میوهها و سبزیجاتی که خریداری میکنید نشسته باشد بسیار زیاد است. همه این باکتریها باعث بیماریهایی میشوند که از طریق غذا منتقل میشود و باید حتماً قبل از مصرف از روی موادغذایی شسته شوند.
استفاده از میوهها و سبزیجات تازه در رژیم غذایی امری حیاتی است اما نه همراه با حشرات، موادشیمیایی و باکتریهایی که همراه با آن است. پس دقت کنید که قبل از مصرف حتماً میوهها و سبزیجات را به خوبی شستشو دهید.
چطور میوهها و سبزیجات را بشویید
· با تمیز نگه داشتن آشپزخانه، کابینتها، یخچال و اجاقگازتان شروع کنید.
· همیشه قبل از آماده کردن غذاها و کار کردن با میوهها و سبزیجات، دستهایتان را خوب بشویید.
· سبزیجات و میوههای تازه را جدا از گوشتهای پخته شده نگه دارید تا از آلوده شدن آنها جلوگیری شود.
· موقع خرید، میوهها و سبزیجات سالم و رسیده را انتخاب کنید. از خریدن انواع کثیف، لکهدار و بیش از حد نرم خودداری کنید.
· همیشه درست قبل از زمان مصرف میوهها و سبزیجات آنها را بشویید. پوشش طبیعی میوهها و سبزیجات باعث جذب آب میشود و شستن آنها باعث میشود زودتر فاسد شوند.
· میوهها و سبزیجات بستهبندی شده را هم حتماً قبل از مصرف شستشو دهید، حتی اگر برچسب روی آن قید کرده باشد که شسته شدهاند.
· همه قسمتهای میوهها و سبزیجات را خوب بشویید، حتی اگر قصد خوردن آن قسمتها را نداشته باشید. مثلاً ممکن است باکتری روی پوست پرتقال یا خیار نشسته باشد. بااینکه این میوهها پوست کنده میشوند و پوست آن دور ریخته میشود، اما ممکن است باکتریها به روی چاقو و بعد روی خود میوه سرایت کند.
· میوهها و سبزیجات را زیر آب روان به آرامی مالیده و شستشو دهید. از هیچگونه صابون، مایعشوینده، سفیدکننده یا هر مادهشوینده شیمیایی دیگر استفاده نکنید. این مواد شیمیایی پسماندهای از خود روی میوهها و سبزیجات بر جای میگذارند.
· اسپریهای موجود که مخصوص تمیز کردن سبزیجات هستند هیچ فرقی با شستشو با آب معمولی ندارند، پس پولتان را برای خرید آنها هدر ندهید.
· میوهها و سبزیجات سفتتر مثل سیب و سیبزمینی را میتوانید با برس مخصوص همراه با آب شستشو دهید.
· برگهای بیرونیتر کاهو و کلم را دور بریزید و بقیه برگها را به خوبی زیر آب بشویید.
· توت، انگور و بقیه میوههای ریز را ابتدا در آب خیس کرده و بعد با دقت بشویید و بعد بگذارید که در یک آبکش آب آن برود.
یادتان باشد که میوهها و سبزیجاتی که میخرید ممکن است در مغازه تمیز بهنظر برسند اما اینطور نیست، فقط شما نمیتوانید باکتری ها و موادشیمیایی روی آن را ببینید. میوهها و سبزیجات را باید حتماً قبل از مصرف شستشو دهید.
جهت سفارش با شماره ۲۲۲۱۲۱۸۷ و ۰۹۱۲۶۰۷۸۵۲۹ تماس حاصل فرمایید.
به ادامه مطلب توجه فرمایید.









سبزه آرایی مدرن و زیبا
۲۲۲۱۲۱۸۷ و ۰۹۱۲۶۰۷۸۵۲۹
طرز تهیه سبزه های مدرن و زیبا و بامزه





نکات و هشدارها
|
مرحله اول(آماده سازی) |
- نوشابه
- فتیله
2- پارافین مذاب را هم بزنید تا كف كند، سپس كف روی آن را بگیرید و روی نوشابه بریزید. این عمل را چند بار تكرار كنید تا كف از لیوان نوشابه سرازیر شود.
3- در پایان، شمع رافتیله گذاری كنید.
ساخت شمعهای زیبا و تزیین سفرههای میهمانی با آنها كاری بسیار جالب است. در این جا ساخت شمعهای ژله ای آموزش داده می شود. چهار كلید اساسی برای این كه در ساخت شمع ژله ای موفق باشید، وجود دارد. اول این كه چگونه با ژل كار كنید؛ دوم چه نوع ظرفی انتخاب كنید؛ سوم نوع تزیین؛ و چهارم فتیله.
شیشه هایی که داخل آنها از گلوله هایی شبیه برف استفاده شده و در واقع می توان گفت گوله ها و حباب های جادویی هستند که به کمک آنها می توانید یک منظره ی برفی را نشان دهید.
از هر شیشه ای می توان برای اینکار استفاده کرد . از شیشه ی غذای بچه ها و ..... می توان استفاده کرد.در جنس پلاستیک و سرامیک و شیشه بودن آن دقت کنید که در بازار این ها به صورت ارزان قیمت و حتی دست دوم هم زیاد پیدا می شود(شیشه های فلزی به دلیل اینکه زود زنگ می زنند مناسب نیستند)
روش ساخت:
برای مایع درون آن از گوی برفیمواد ترکیبی مصنوعی معمولا در شیشه های گلدار استفاده می شوند.اگر شیشه رنگ طبیعی و واقعی داشته باشد از روغن در آن استفاده شده.
داخل آنها از مواد تزئینی شبیه به شن و ماسه سفید و گاهی از تکه های یونولیت استفاده می شود. از مجسمه های سفالی رنگی می توان داخل آن استفاده کرد.داخل آن میتوان از وسایل پر زرق و برق استفاده کرد و از گلیسیرین هم می توان برای چسباندن آنها استفاده کرد.باید درب آنها را سفت بست تا از داخلش چیزی نریزد . در واقع باید مجسمه ها و وسایل تزئینی را به درب شیشه ها چسباند و شیشه ها را واژگون گذاشت. برای محکم کاری میتوانید از چسب آکواریوم برای درز گیری درب قوطی استفاده کنید.و در آخر برای زیبایی بیشتر دور درب قوطی را با روبان زیبایی بپوشانید.
نکته:میتوانید از لوازم مخصوص ماکت سازی که در کتاب فروشی ها موجود است برای این کار استفاده کنید .هم برای مجمسه های کوچک داخل ظرق و هم برای برف مصنوعی .

اگر كفش یا لباس جیر شما با چربی لك شده، برای پاك كردن لكه چربی میتوانید از سركه بیرنگ یا نوشابه گازدار بیرنگ استفاده كنید. به این ترتیب كه محل لكه را با برسی نرم یا یك مسواك به نوشابه یا سركه آغشته كرده و به آرامی لكه چربی را پاك كنید. برای آن كه حالت جیر كفش یا لباس شما به حالت اولیه برگردد، با برس مخصوص جیر محل لكه را كمی برس بزنید.
برای تازه ماندن كیك و شیرینی میتوانید آنها را در ظرفی پلاستیكی گذاشته كه یك تكه نان تازه یا نصف سیب درختی در آن قرار دارد. رطوبت موجود در نان و سیب باعث تازه ماندن شیرینی و كیك میشود.
برای اینكه موقع پاك كردن ماهی، لیزی آن از بین برود به دستانتان كمی نمك بزنید. همچنین برای اینكه بعد از سرخ كردن ماهی بوی آن در تابه نماند مقداری سركه و آب در ظرف بریزید و آن را به مدت چند دقیقه بجوشانید. با این كار بوی ماهی از بین میرود.
اگر روی فرشتان چای ریخت، بلافاصله روی لكه چای ماست بریزید و بگذارید بماند تا رنگ چای را از بین ببرد.
اگر هنگام آشپزی، خورش شما قدری شور شد نگران نشوید. كافی است یك سیبزمینی را پوستكنده و داخل خورش بیندازید. سیبزمینی نمك غذا را به خود گرفته و طعم غذا بهتر میشود. البته دقت كنید بعد از طبخ غذا آن سیبزمینی را دور بیندازید.
بعضی وقتها هر چقدر كاهو و كلم را بشوییم باز هم حشراتی در آن باقی میماند؛ حشراتی سمج كه حتی بعد از این همه شستن باز هم زنده هستند. در این مواقع میتوانید ظرفی را پر از آب كنید و چند قاشق چایخوری نمك یا سركه در آن بریزید و بگذارید كاهو یا كلم 15 دقیقه در آن بماند. سپس آنها را بیرون آورده و آبكشی كنید.
لباسهای تیره بعد از هر بار شستشو معمولا بور میشوند و شفافیت روز اول را نخواهند داشت. برای اینكه لباسهای تیره شما كدر و بور نشود، میتوانید یك فنجان سركه سفید را در ظرفی كه آب سرد و مایع شوینده در آن است مخلوط كرده و لباستان را در آن خیس كنید. بعد از گذشت 30 دقیقه آن را بشویید. سركه سفید مانع بور و كدر شدن لباسهای شما میشود.
اگر یادتان رفت و فلفل غذای شما زیاد شد، با این غذای تند چه كار میكنید؟ برای از بین بردن تندی غذا، آب یك عدد لیمو ترش تازه را گرفته و داخل غذا بریزید. با این كار طعم تند غذا كاهش مییابد.
تا به حال دقت كردهاید وقتی نمك رطوبت میگیرد به راحتی از نمكدان بیرون نمیآید؟ بنابراین برای اینكه نمك در نمكدان مرطوب نشود و راحتتر خارج شود چند دانه برنج خشك داخل نمكدان بگذارید.
برای از بین بردن لكه چسب، میتوانید از سركه استفاده كنید. پارچهای را آغشته به سركه كرده و روی محل لكه بگذارید تا تمام آن را بگیرد. بعد از مدتی میتوانید به راحتی چسب را از بین ببرید.

1- مژه ها را ۳ مرتبه فر كنید. نزدیك به ریشه ها - وسط مژه ها و نزدیك به ریشه و هر بار فر مژه را برای ۵ ثانیه نگهدارید. البته خانمهای با موی فر احتیاج به این كار ندارند.
2- یك لایه از ریمل زخیم كننده را روی مژه های بالائی بمالید مخصوصا گوشه های داخلی چشمها. و اجازه دهید برای ۳۰ ثانیه خشك شود.
3- یك لایه ریمل مخصوص بلند كردن مژه ها را از ریشه تا نوك مژه ها بزنید.
4- همنطور كه هنوز ریمل خیس است یك دست از ریمل سیاه كه به مژه ها حالت ضخامت میدهند به تمام مژه ها بمالید.ولی توجهتان بیشتر به ریشه ها باشد. خیلی با دقت و ضریف سعی كنید كه خط اصلی مژه را تیره تر كنید.
5- قبل از اینكه ریمل كاملا خشك شود اضافیهای انرا از روی مژه ها بردارید.
6- قسمت پائین مژه ها را با ریمل مخصوص بلند كننده بصورتی كه براش ریمل را بصورت افقی نگه داشته اید بمالید. و دوباره اضافه ریملها را پاك كنید.
7- با یك مداد نوك نازك یا با پودر سایه چشم و براش خودش بین ریشه مژه ها بصورت نقطه بكشید این نقطه ها باید كملا تمیز باشند تا حالت خود را روی مژه ها نشان دهند.

محیط کار را با محفل مهمانی اشتباه نگیرید و لباس تنگ و جلب توجهکننده نپوشید که علاوه بر عذاب خودتان، مخاطبتان را هم در برقراری رابطه دچار مشکل میکنید.
مهمانی اعیانی با پیژامه راه راه!
چشمها به او که میرسند، خیره میمانند: کت و شلوار پوشیده، دستمالگردن سرمهای به گردنش بسته، دکمههای سرآستین را بسته و کفشهای نوک تیزش را تا جایی که توانسته واکسن زده و برق انداخته! صدای پچپچی به گوش میرسد و قهرمان داستان ما هر لحظه معذبتر میشود. گروه به راه میافتند و قهرمان، پشیمان از انتخاب این لباس پلوخوری، از کوه بالا میرود!
شماهم این وضعیت را پیدا میکنید اگر تشخیص ندهید چه لباسی را کجا باید بپوشید بنابراین این روزها که زیاد به مهمانی و سفر میروید، حواستان باشد:
به خودتان بگویید جایی میروید که آدمهای زیادی هستند و همه هم بالاخره چیزی خواهند پوشید. شما هر قدر هم که تلاش کنید، مورد پسند همه سلیقهها قرار نمیگیرید. پس اضطرابِ «چه بپوشم» را قبل از مهمانی کم کنید و با آرامش، لباسی را انتخاب کنید که با آن راحت هستید.
محیط کار را با محفل مهمانی اشتباه نگیرید و لباس تنگ و جلب توجهکننده نپوشید که علاوه بر عذاب خودتان، مخاطبتان را هم در برقراری رابطه دچار مشکل میکنید؛ در صورتی که میتوانید تمیز و باوقار و آراسته باشید.
در مسافرت، کفش راحت و لباس سبک بپوشید. گوشواره سنگین، شلوار تنگ، و دستمال گردن، سفرتان را خراب میکند. اگر هم دوست دارید عکسهای زیبایی از سفر داشته باشید، لباسهای شاد و درخشان انتخاب کنید تا یادگاری جذابتری داشته باشید.
دید و بازدیدهای عصرانه ما جای مناسبی برای لباسهای سبک و شاد و گلدار خانمها و پیراهنهای راحت روشن برای آقایان است. در مهمانیهای شام خانوادگی هم میتوان همین گونه لباس پوشید.
پوشیدن کفش پاشنهبلند و نوکتیز را در سفر و محیط کار فراموش کنید. برای چنین جاهایی، کفش با پنجه گرد مناسبتر است و اگر سنتان بالای 50 سال است و کمی زانودرد هم دارید، بدانید که کفشتان نباید کمتر از 3 سانتیمتر لژ داشته باشد.
افراد خانواده محکوم نیستند که همیشه شما را با کهنهترین و لکهدارترین لباستان ببینند. خسیسبازی درنیاورید! بعضی از لباسهای راحت را که برای روز مبادا نگه داشتهاید، از کمد بیرون بیاورید و در خانه بپوشید؛ تا هم روحیه خودتان بالا برود و هم اعضای خانوادهتان خوشحال شوند.

محیط کار را با محفل مهمانی اشتباه نگیرید و لباس تنگ و جلب توجهکننده نپوشید که علاوه بر عذاب خودتان، مخاطبتان را هم در برقراری رابطه دچار مشکل میکنید.
مهمانی اعیانی با پیژامه راه راه!
چشمها به او که میرسند، خیره میمانند: کت و شلوار پوشیده، دستمالگردن سرمهای به گردنش بسته، دکمههای سرآستین را بسته و کفشهای نوک تیزش را تا جایی که توانسته واکسن زده و برق انداخته! صدای پچپچی به گوش میرسد و قهرمان داستان ما هر لحظه معذبتر میشود. گروه به راه میافتند و قهرمان، پشیمان از انتخاب این لباس پلوخوری، از کوه بالا میرود!
شماهم این وضعیت را پیدا میکنید اگر تشخیص ندهید چه لباسی را کجا باید بپوشید بنابراین این روزها که زیاد به مهمانی و سفر میروید، حواستان باشد:
به خودتان بگویید جایی میروید که آدمهای زیادی هستند و همه هم بالاخره چیزی خواهند پوشید. شما هر قدر هم که تلاش کنید، مورد پسند همه سلیقهها قرار نمیگیرید. پس اضطرابِ «چه بپوشم» را قبل از مهمانی کم کنید و با آرامش، لباسی را انتخاب کنید که با آن راحت هستید.
محیط کار را با محفل مهمانی اشتباه نگیرید و لباس تنگ و جلب توجهکننده نپوشید که علاوه بر عذاب خودتان، مخاطبتان را هم در برقراری رابطه دچار مشکل میکنید؛ در صورتی که میتوانید تمیز و باوقار و آراسته باشید.
در مسافرت، کفش راحت و لباس سبک بپوشید. گوشواره سنگین، شلوار تنگ، و دستمال گردن، سفرتان را خراب میکند. اگر هم دوست دارید عکسهای زیبایی از سفر داشته باشید، لباسهای شاد و درخشان انتخاب کنید تا یادگاری جذابتری داشته باشید.
دید و بازدیدهای عصرانه ما جای مناسبی برای لباسهای سبک و شاد و گلدار خانمها و پیراهنهای راحت روشن برای آقایان است. در مهمانیهای شام خانوادگی هم میتوان همین گونه لباس پوشید.
پوشیدن کفش پاشنهبلند و نوکتیز را در سفر و محیط کار فراموش کنید. برای چنین جاهایی، کفش با پنجه گرد مناسبتر است و اگر سنتان بالای 50 سال است و کمی زانودرد هم دارید، بدانید که کفشتان نباید کمتر از 3 سانتیمتر لژ داشته باشد.
افراد خانواده محکوم نیستند که همیشه شما را با کهنهترین و لکهدارترین لباستان ببینند. خسیسبازی درنیاورید! بعضی از لباسهای راحت را که برای روز مبادا نگه داشتهاید، از کمد بیرون بیاورید و در خانه بپوشید؛ تا هم روحیه خودتان بالا برود و هم اعضای خانوادهتان خوشحال شوند.
مزن و مرد پس از آنکه زندگی مشترک شان را آغاز می کنند بیش از هر چیز به اشتراک در انجام کارها فکر می کنند. آنها به مفهوم «ما» بیشتر از «من» فکر کرده و برای انجام مشترک کارها تلاش بیشتری می کنند اما در برخی خانواده هایی که سبک ناموفقی در زندگی شان دارند معمولاً مشاجرات و اختلافات خیلی زود آغاز می شود. زن از همکاری نکردن شوهرش در محیط خانه شکایت می کند و مرد از درک نامتقابل همسرش اعتراض دارد. این اختلافات گرچه ساده و بی اهمیت به نظر می رسد اما خود می تواند زمینه ساز اختلافات بزرگ تر زندگی شود.
بنابراین از نظر آسیب شناسی اجتماعی و روانی نخست باید بررسی کرد که چرا برخی از افراد در الگوی روابط زناشویی و همکاری در انجام کارهاشان ناموفق ترند؟!
روانشناسان معتقدند افرادی که الگوی تعریف شده ای برای انجام کارهای مشترک در ابتدای زندگی شان ندارند معمولاً اختلافات فکری بیشتری در آینده پیدا می کنند. زوج های جوان در نخستین روزها و ماه های زندگی چون هنوز به انجام کارها به صورت مستقل عادت دارند معمولاً درخواست کمک یا همکاری از همسر خود نمی کنند اما در زندگی مشترکشان حجم کارها بالاتر رفته و آنها می بایست در عمل کارهای مربوط به دو نفر را انجام دهند. بنابراین یکی از زوجین ممکن است خیلی سریع احساس خستگی کند.
یکی دیگر از مشکلات این زوجین آن است که آنها علت خستگی و ناراحتی های فکری شان را هم برای همسرشان توضیح نداده و معتقدند همسر خود باید متوجه فعالیت های او شود. اما وقتی در عمل پیامی به همسر انتقال داده نشود سهل انگاری او در درک متقابل همسرش هم بعید نیست.
بنابراین توصیه اصلی بر این است که از همان نخستین روزهای زندگی زن و شوهرها ساعاتی را به فعالیت مشترک با هم در محیط خانه بپردازند. این فعالیت مشترک می تواند تمیز کردن خانه یا تغییر دکوراسیون در یکی از اتاق های منزل باشد. خرید برای خانه، آشپزی مشترک و... فعالیت های مناسبی است که همسران را به انجام مشترک کارها عادت می دهد. مهم ترین نکته ای که هیچگاه همسران نباید از نظر دور داشته باشند این است که نحوه بیان مسائل و تعامل با یکدیگر را یاد بگیرند. اگر از عهده انجام کاری برنمی آیند و یا احساس خستگی می کنند خیلی صریح موضوع را با همسرشان در میان گذاشته و به عنوان یک خواسته از او بخواهند تا کار مورد نظر را انجام داده و یا به او کمک کند. زندگی مشترک فقط انجام مشترک کارها نیست بلکه تعامل مشترک در آن نقشی اساسی تر دارد.
تخم مرغ ترسناک هفت سین
![]()
چیدن سفره هفت سین یكی از مناسبت های زیبا و نیكوی نوروزی است و نمادی از طراوت و شادابی و بهانه ای برای گرد هم جمع شدن افراد خانواده در لحظات تحویل سال نو به شمار می رود. تخم مرغ رنگ شده یكی از اجزای نمادین و زیبای سفره هفت سین است؛ و شما می توانید با صرف كمی وقت و حوصله و به كارگیری سلیقه، تخم مرغ هایی زیبا طراحی كنید.

