پخت انواع مافین
انواع مافین های غذایی
مافین کدو یا بادمجان
مواد لازم:
سیبزمینی یك عدد
كدو (یا بادمجان) دو عدد
تخم مرغ دو عدد
آرد چهار قاشق سوپخوری
كره دو قاشق سوپخوری
شیر یك پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
سیبزمینی و كدوها را نگینی خرد كرده و در كره تفت میدهیم تا كمی سرخ شود. نمك و فلفل میزنیم. در ظرف دیگری تخممرغها، آرد و شیر را با هم مخلوط كرده و میزنیم تا یكدست شود بعد به كدو اضافه میكنیم و هم میزنیم. قالب مافینها را چرب كرده و كمی آرد میپاشیم و مایه را در آنها میریزیم و در فری كه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 25 دقیقه قرار میدهیم. برای اطمینان از پخت داخل مافین خلال دندان وارد كرده اگر چیزی به آن نچسبد آماده است.
مافین پنیر پارمزان و سبزیجات
مواد لازم :
یه فنجون شیر پر چرب
دو تا تخم مرغ بزرگ
دو قاشق غذا خوری کره ، آب شده
یه فنجون آرد معمولی
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
نصف فنجون پنیر پارمزان رنده شده
دو قاشق چای خوری سبزیجات خرد شده : مثل رز ماری ، مریم گلی و آویشن
طرز تهیه:
فر رو با درجه حرارت 250 درجه ی سانتیگراد ( 450 درجه فارنهایت ) روشن کنین و یه قفسه ی فر بزارین وسطش . ظرف مافین ها رو با روغن یا اسپری روغن چرب کنین .و وقتی فر داغ شد 7 دقیقه بزارینش تو فر .تو یه کاسه ای شیر ، کره ی آب شده ، تخم مرغ ها ، ارد و نمک رو خوب هم بزنین . سبزیجات و پنیر رو بهش اضافه کنین . و خوب مخلوط کنین .
بعد با یه ملاقه از این خمیر تو قالب هاتون که قبلا گرمشون کردین بریزین .و 15 دقیقه تو فر بزارینش . بعدش فر رو خاموش کنین و بزارین مافین ها اون تو بمونن تا پف کنن و طلایی شن . بیارینشون بیرون و بزارین قالبشون خنک شه تا یتونین مافین ها رو از توش در بیارین . زیاد نزارین خنک شه که خراب میشه . فقط 1-2 دقیقه .